Čizme Gabor

Njemačka marka Gabor svrstava se među trendi cipele. Vrlo je popularan među kupcima jer je bezvremenski, a istovremeno pruža savršenu udobnost. Prije svega, Gabor čizme privući će svaku ženu na prvi pogled. Svaki detalj je pomno osmišljen do posljednjeg detalja kako bi bio ne samo funkcionalan već i estetski.

No, koju god obuću brenda Gabor odabrali, nećete pogriješiti. Riječ je o brendu prepoznatom od strane ortopeda, koji u prvi plan, između ostalog, stavlja i zdravstveni aspekt. Gabor čizme savršene su za sve vremenske uvjete i zaštitit će vaša stopala od bilo kakve neudobnosti. Istovremeno vam daju osjećaj udobnosti i stabilnosti. Potplat čizama dizajniran je tako da se tijekom cjelodnevnog nošenja osjećate kao da hodate po mahovini.

Gabor čizme krasit će svaku modernu ženu koja želi ići ukorak s modom, a pritom ne želi pristati na kompromis u pogledu udobnosti. Ne oklijevajte ni trenutka! Gabor čizme trebale bi biti neizostavan dio vaše kolekcije cipela.

Ženske čizme Gabor za uže listove

Cipele Gabor – lijepljene ženske čizme širine F s kožnim gornjištem primjerene za uže potkoljenice veličine S opremljene su umetnutom gumicom i patentnim zatvaračem s unutarnje strane potkoljenice. Cipele grije tekstilna podstava koja ne ostavlja dlačice. Potpetica je visoka 3 cm.

Cijena u trenutku pregleda: 184,98 €