Dječje čizme

Dječje kožne zimske čizme PEGRES

Kožne zimske čizme PEGRES u kombinaciji dezenirane i brušene kože. Cipele se zatvaraju patentnim zatvaračem s unutarnje strane, volumen potkoljenice se po potrebi može podešavati prednjim vezivanjem. Iznutra su grijani tekstilnim kaputom i umetnutim izoliranim uloškom za lakše sušenje.

Cijena u trenutku pregleda: 24,65 €

Ženske gležnjače sa širom petom

Gležnjače JENNY FAIRY modernog i bezvremenskog dizajna grijat će i suha vaša stopala tijekom cijele zimske sezone. Elegantne niske čizme u crvenom dizajnu imaju udobnu širu petu visine 6 cm. Cipele su prikladne i za svečane i za neformalne kombinacije.

Cijena u trenutku pregleda: 18,48 €

I male ljepotice zaslužuju čizmice kakve nose njihove mame. I zato postoje dječje čizme, koje su isključivo za djevojčice. Dizajneri pomno prate modne trendove i pretvaraju čizme za odrasle u čizme za djecu. Oni se praktički ne razlikuju od svojih velikih verzija. Slični su izgledom, dizajnom i sastavom materijala. Tako možete odabrati potpuno iste dječje čizme za svoju kćer kao i za sebe.

Čizme za djevojčice dostupne su u raznim stilovima. Niske gležnjače idealne su za hladne jesenske dane, dok će visoke čizme za djevojčice i snjegoviće sigurno cijeniti vaša kćer po velikoj hladnoći i snježnim pljuskovima. Dječje čizmice sa štrasom, krznom ili ukrasnim kopčama iznimno su elegantan komad za svakodnevno nošenje. No, pri odabiru ne smijete zaboraviti na sigurnost i trajnost cipela. Dječje čizmice stoga trebaju biti izolirane, s čvrstim potplatom s uzorkom i izrađene od kvalitetnih materijala.