Čizme Geox

Geox je talijanski brend kvalitetne obuće koji je poznat po svojim inovativnim i patentiranim tehnologijama. Prvenstveno se temelji na genijalnom sustavu ventilacijskih membrana i perforiranih potplata, zahvaljujući kojima osigurava savršenu prozračnost stopala, a istovremeno sprječava prodor vlage i prašine u unutrašnjost obuće. Geox čizme stoga su odličan izbor ako vam se noge jako znoje ili se često selite iz jednog inače toplog okruženja u drugo.

Možete odabrati Geox čizme u širokoj paleti boja i dezena. Popularne su i gležnjače i čizme na visoku petu. Uglavnom su izrađene od kombinacije prirodnih i sintetičkih materijala, pri čemu gornji dio cipele čini prirodna koža, a unutrašnjost od sintetičkih mikrovlakana. Zahvaljujući tome osiguran je savršen izgled, izvanredna udobnost i izvrsna izdržljivost. Možete ih nositi svaki dan kao cipele za urbano hodanje.

Ženske Geox Bleyze kožne cipele

Ženske čizme iz kolekcije Geox moderne su, bezvremenske i udobne. Model od prirodne kože. Zahvaljujući posebnoj vodonepropusnoj membrani, tehnologija Geox Respira omogućuje izlazak vlage izvan materijala i istovremeno osigurava vodonepropusnost.

Cijena u trenutku pregleda: 118,11 €