Čizme na klin

Čizme na klin vrlo su ženstvena i senzualna opcija za zimsku obuću. Savršeno za svaki tip žene. Uostalom, svatko od nas ima pravo osjećati se savršeno i udobno u svojim čizmama. Klinasta potpetica vrlo je udobna za nošenje. Osjećat ćete se sigurno i stabilno u svim okolnostima, a ujedno će vam višestruko produžiti noge.

Moda wedge cipela stalno se vraća na naše tržište. Apsolutno su nenadmašni u tome koliko dobro naglašavaju ili, naprotiv, čine kontrast vašem jedinstvenom stilu odijevanja. Ako imate koji kilogram viška, a visoke štikle nisu ništa za vašu figuru, onda su čizme na klin prava stvar. Kvalitetna obrada materijala samo naglašava atraktivnost ovih cipela i ide u prilog vašoj odluci. Stoga se nemojte bojati sigurno ispružiti noge i posegnuti u policu s čizmama na klin. Provedite cijelu zimu u udobnosti i sigurno ćete privući mnoge zadivljene poglede muškaraca.

Moderne ženske čizme s platformom

Pripremite se za isticanje najnovijeg modnog fenomena – modernih ženskih čizama s platformom ! Ove cipele nisu samo hir, one su revolucija, vapaj za individualnošću i stilom. Zamislite da uvučete mekane, pripijene čizme čiji materijal se udobno rasteže i oblikuje prema vašem jedinstvenom listu. Sada toj ideji dodajte odvažnu, odvažnu visinu potplata s platformom.

Cijena u trenutku pregleda: 97,34 €

Sive čizme sa svjetlucavim ukrasnim kamenčićima

Siva boja pripada zimi. Čak i ako je ne pustite, zasigurno će vas očarati ove ženske sive čizme s nitnama ukrašenim kamenčićima koje će blistati u hladnim zimskim danima. Riječ je o vrlo originalnim, ali elegantnim zimskim čizmama, koje su prikladne za proširenje kolekcije čizama. Njihov izgled upada u oči i mlađim i zrelijim ženama.

Cijena u trenutku pregleda: 37 €

Smeđe kožne gležnjače Tamaris

Polo čizme iz Tamarisa ne samo da izgledaju trendi, već su i savršeno izrađene. Gornji materijal lak za održavanje je koža. Duo-Tex membrana izrađena je od posebnog materijala koji odbija vodu, ali je i prozračan. Sprječava ulazak vode u cipelu kao zaštitni štit, tako da ne možete imati mokre noge na kiši ili snijegu

Cijena u trenutku pregleda: 143,99 €

Ženske čizme Gabor za uže listove

Cipele Gabor – lijepljene ženske čizme širine F s kožnim gornjištem primjerene za uže potkoljenice veličine S opremljene su umetnutom gumicom i patentnim zatvaračem s unutarnje strane potkoljenice. Cipele grije tekstilna podstava koja ne ostavlja dlačice. Potpetica je visoka 3 cm.

Cijena u trenutku pregleda: 184,98 €

Ženske čizme do koljena s krznom

Ženske čizme Park City™ Sorel čizme privlače pažnju na prvi pogled. Moderne niske čizme u smeđem dizajnu s impresivnim krznom. Ženske čizme izrađene su od visokokvalitetnog i vodootpornog materijala. Moderna i originalna obuća za sezonu jesen/zima.

Cijena u trenutku pregleda: 123,42 €