Čizme Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger čizme spadaju u elegantnu i modernu obuću koju traže svi koji pažljivo prate modne trendove. Širok izbor je ono što ovaj brend čini popularnim. Zimske cipele Tommy Hilfiger prikladne su za cjelodnevne poslove po gradu i povremena događanja. Kvalitetna obrada materijala je neophodna. Baš kao i nepogrešive pruge koje jasno definiraju da je riječ o cipeli luksuznog brenda.

Ovaj američki brend spaja klasiku sa sportskim izgledom. Čizme su najbolji izbor za hladno zimsko vrijeme. Ne samo da će vas zaštititi od hladnoće i vlage, već će vam dati dinamičan sportski izgled. Savršeno oblikovani uložak omogućit će vašim stopalima udoban korak koji neće biti ograničen ni u čemu. Koža će moći slobodno disati i neće biti nepotrebnog pritiska. Ako još uvijek oklijevate, nema razloga za to. Stavite barem jedan komad u kutiju za cipele.

Tommy Hilfiger ženske crne čizme

To je čisto ženska zimska obuća. Samo odaberite pravi komad. Evo, upečatljiv model za dame koje vole lijepe i kvalitetne cipele. Prekrasne čizme koje će naglasiti vaš zimski outfit. One su savršen izbor. Ovaj model se neće umoriti i neće izaći iz mode.

Cijena u trenutku pregleda: 197,2 €

Moderne Tommy Hilfiger čizme

Tražite li novu obuću za sezonu jesen/zima, evo modela ženskih čizama koji impresionira svojim dizajnom. Cipele koje će dodati twist vašem outfitu. Ističu se u obradi. Pogodne su za grad i za izlet. Pružaju udobnost i jamstvo su ugodnog hoda. Ženske čizme Tommy Hilfiger ENOENO01084 BDS crnog dizajna visine su 49 cm. Visoke ženske čizme, takozvane jahaće čizme, stvorene su za dame koje vole modernu, bezvremensku, a istovremeno udobnu obuću.

Cijena u trenutku pregleda: 193,21 €

Tommy Hilfiger crne gležnjače

Ženske crne gležnjače Tommy Hilfiger. Čizme imaju nisku petu 3 cm, ukupna visina 16 cm. Neizolirane su, ukrašene lančićem zlatne boje.

Cijena u trenutku pregleda: 143,74 €