Čizme za djevojčice

Sve male i velike djevojčice žele kopirati mamin izgled. Potajice posuđuju majčine cipele iz dućana obuće u kojima se spotiču pred ogledalom. Stoga, nema bolje opcije nego ih počastiti vlastitim čizmama u veličini koja će im stvarno pristajati i savršeno kopirati dječje stopalo!

U djevojačkom uzrastu veliki naglasak se stavlja na kvalitetu i materijal obuće. Djetetova noga nikada ne smije biti deformirana. Zimi su stoga svakako na mjestu udobne čizmice za djevojčice koje će pružiti zaštitu od hladnoće i vlage. Moguće je birati između više varijanti. Bilo da vaša princeza preferira modernu svijetlu, elegantnu kožu ili možda izoliranu krznom, oni će joj bez sumnje pristajati. Samo pri odabiru obratite pažnju na točnu veličinu i vodootporan materijal. Ako čizme za djevojčice zadovoljavaju ova dva kriterija, svojoj ćete kćeri pružiti najbolje što možete. Vaša će se djevojčica rado sjećati svojih prvih čizama u odrasloj dobi.

Kesi Nicci ženske gležnjače

Udobne ženske čizme brenda Kesi moderne su i bezvremenske. Izrađene su od kvalitetnog i ugodnog eko antilop kože. Gležnjače na navlačenje imaju elastične umetke sa strane. Imaju udoban i stabilan potplat.

Cijena u trenutku pregleda: 23 €

Dječje kožne zimske čizme PEGRES

Kožne zimske čizme PEGRES u kombinaciji dezenirane i brušene kože. Cipele se zatvaraju patentnim zatvaračem s unutarnje strane, volumen potkoljenice se po potrebi može podešavati prednjim vezivanjem. Iznutra su grijani tekstilnim kaputom i umetnutim izoliranim uloškom za lakše sušenje.

Cijena u trenutku pregleda: 24,65 €

Crne čizme s metalnim ukrasom koji se može ukloniti

Modne lančane čizme su moderne. Elegantne ženske čizme u crnoj boji izrađene su od eko kože. Profilirani potplat, platforma, niska široka peta čine hodanje ugodnim i sigurnim. Čizme imaju uklonjivi metalni ukras u obliku lančića.

Cijena u trenutku pregleda: 24,65 €

Shelovet visoke čizme na vezanje

Kako biti moderan, a u isto vrijeme držati stopala toplima? Kako više od jedne zimske sezone učiniti ugodnijom? Želite li moderne čizme, a da se ne morate odreći udobnosti? Istaknite šarm svog zimskog outfita ovim modelom čizama jarkog dizajna. Visoke čizme na vezanje Shelovet u bež dizajnu su moderne, bezvremenske, udobne. Zahvaljujući svojoj jarkoj boji, naglasit će vaš outfit. Već na prvi pogled privlače pažnju.

Cijena u trenutku pregleda: 56,58 €