Sive čizme

Sive čizme su moderna stvar koju vole mnoge žene različitih dobi. Svoju veliku varijabilnost i popularnost stekli su ponajviše zato što su na granici između crnog i bijelog. Za razliku od crnih, privlače više pažnje, ali ne toliko kao bijele čizme. Ujedno se lijepo i lako mogu kombinirati sa zimskim kaputima i dodacima u različitim bojama.

Sive čizme, kao i cipele drugih boja, proizvode se u širokom rasponu dizajna. Možete odabrati i gležnjače i mušketire u sivoj boji. Ovisi samo o vašim preferencijama. Žudite li za stiletto štiklama ili više volite niske čizme s robusnim ravnim potplatom? Kakva god bila vaša ideja, sive čizme lako će je ispuniti! Osim glatkih, antilop ili sjajnih, vrlo inovativno izgledaju i sive čizme s podstavom koja može biti različitih boja. Još jedan zanimljiv detalj može biti krzneni rub.

Čizme preko koljena DeeZee

DeeZee ženske čizme iznad koljena u sivoj boji su seksi, moderne, bezvremenske. Šarmu i efektu pridonosi stiletto peta visoka 10 cm. Čizme imaju ukrasne volane. Izrađene su od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 66,54 €

Sive čizme sa svjetlucavim ukrasnim kamenčićima

Siva boja pripada zimi. Čak i ako je ne pustite, zasigurno će vas očarati ove ženske sive čizme s nitnama ukrašenim kamenčićima koje će blistati u hladnim zimskim danima. Riječ je o vrlo originalnim, ali elegantnim zimskim čizmama, koje su prikladne za proširenje kolekcije čizama. Njihov izgled upada u oči i mlađim i zrelijim ženama.

Cijena u trenutku pregleda: 37 €

Sjajne srebrne ženske čizme na vezanje

Ženske elegantne čizme na višoj platformi u sivom metalik dizajnu.

Udobne ženske gležnjače sive boje

Ove elegantne ženske čizme pružit će vam udobnost u šetnji gradom tijekom zimskih mjeseci, a pritom će vaša stopala biti topla. Kopčaju se patentnim zatvaračem.

ARA Ženske čizme “Anchorage”

Idealna obuća za hladnije dane zahvaljujući vunenom unutarnjem ulošku. Osim toga, izraženiji profil gumenog potplata izvrsno izolira i obećava sigurno hodanje. Visoka udobnost ovdje se podrazumijeva.

Cijena u trenutku pregleda: 135,35 €

Rastezljive sive visoke čizme s vezicama

Ženske čizme preko koljena od brušene kože s uzicom na gornjem rubu.

Cijena u trenutku pregleda: 54,86 €