Ženske čarape čizme

Ženske čizme čarape spadaju u jedno od najmodernijih izdanja suvremene mode. Svatko tko marljivo sluša neumoljive diktate današnje mode, sigurno je upoznat i već je ovu opciju uvrstio u svoj ormar i kutiju za cipele. Čizme čarape savršeno ocrtavaju vašu nogu do najsitnijih detalja. Izuzetno su elegantne i seksi. Tako vas vaša obuća može impresionirati i iznenaditi na prvi dojam. Zahvaljujući fleksibilnom materijalu čarapa, lako se obuvaju i vrlo su udobne.

U osnovi su to donje gležnjače s elastičnom tkaninom oko gležnja i potkoljenice tako da izgledaju poput čarapa. Odlično se mogu kombinirati kako uz hlače, tako i uz haljine ili suknje. U većini slučajeva su na usku petu s oblikovanjem do vrha, no ne moraju ih se odreći ni dame sa širim ristom. Proizvodi se i u varijanti s masivnijom donjom petom i okruglim vrhom. Budite u korak s aktualnom modom i nabavite barem jedan par u svojoj kutiji za cipele.

Moderne ženske čizme s platformom

Pripremite se za isticanje najnovijeg modnog fenomena – modernih ženskih čizama s platformom ! Ove cipele nisu samo hir, one su revolucija, vapaj za individualnošću i stilom. Zamislite da uvučete mekane, pripijene čizme čiji materijal se udobno rasteže i oblikuje prema vašem jedinstvenom listu. Sada toj ideji dodajte odvažnu, odvažnu visinu potplata s platformom.

Cijena u trenutku pregleda: 97,34 €

Tamaris rastezljive čizme preko koljena

Cipele Tamaris – moderne ženske rastezljive čizme od rastezljivog materijala za srednje široku tele broj M. Omekšani uložak prilagođava se vašem stopalu i osigurava optimalnu udobnost pri hodu. Protuklizna peta AntiSlide visoka je 7 cm.

Cijena u trenutku pregleda: 78,15 €

Crne čarape ženske čizme na visoku stiletto petu

Cipele na petu jednostavno su dio vas, pa ih se ni zimi ne volite odreći? U tom slučaju, imamo dobre vijesti za vas – ne morate! Ne morate prestati nositi štikle samo zato što je vani hladno. Današnja moda nudi i cipele s potpeticama koje su prilagođene nepovoljnim vremenskim prilikama. U takve komade svakako spadaju čizme Bea 4 Liu Jo, koje oblikom kopiraju klasične salonke, a pritom nude nešto ekstra!

Cijena u trenutku pregleda: 111,07 €